Route

29 oktober 2021

Terneuzen

Op vrijdag 29 oktober begint het evenement met een rit in en rond Terneuzen. De rit op vrijdag start om 13.00uur op de Markt in Terneuzen en heeft een afstand van 140km! Een echte kans voor de sprinters, met onderweg de kasseistrook van de Plattedijk net buiten Axel. We verwachten de wielrenners over de finish omstreeks 15.30uur op de Scheldekade in Terneuzen.

30 oktober 2021

Sas van Gent

De tweede dag starten we op het terrein van de hoofdvestiging H4A in Sas van Gent met een tijdrit. De eerste renner start om 8.30uur. We verwachten de laatste renner om 11.20uur terug op het terrein. Deze tijdrit heeft een afstand van 12km. De tijdrit bestaat voornamelijk uit mooie, rechte stukken. Hier komen de échte hardrijders bovendrijven.

Sas van Gent - Philippine

Zaterdagmiddag is het Koninginnen-etappe, met een mooie aanrijroute langs de volgende kasseistroken; Paviljoenweg – Noordstraat – Schorreweg – Kasseiweg – Timmermansweg – Smokkelweg – Bolderweg – Boekhouteweg. Vervolgens rijden we twee keer een tussenronde met daarin de stroken; Bolderweg – Timmermansweg – Smokkelweg – Boekhouteweg en twee finale ronden met daarin de kasseistrook van de Boekhouteweg. Een etappe voor de klassieke renners!